Cases - Workbuster

Boka demo

Kul att du vill se hur Workbuster kan förenkla arbetet i din organisation! Fyll i kontaktformuläret nedan så tar vi kontakt med dig. Du kan även ringa oss på 08 – 580 807 30 eller skicka e-post till info@workbuster.se

Boka demo

Våra kunder

Workbuster hjälper många av Sveriges mest krävande företag med rekrytering och coaching. Läs gärna mer i de exempel på kundsamarbeten som vi presenterar här. Och hör av dig om du vill prata mer med oss.

Kundlogos
“Vi upplever Workbuster som mycket flexibla, serviceminded och snabba med svar/lösningar.”

Anna Ålander, Rekryteringskonsult, eWork

“Workbuster stödjer bättre vår rekryteringsprocess och förenklar arbetet för alla involverade. ”

Leilani Cornelson, HR-ansvarig, Spendrups

“Workbuster gör det lättare för alla involverade parter i vårt bolag att hantera sina rekryteringar mer effektivt så väl som att kunna återkoppla snabbare och bättre till kandidaterna.”

Martina Norberg, HR-ansvarig, Betsson

Rekryteringsverktyg
Coachverktyg

Cases

casino_2

Utmaning

Vi behövde ett enklare system för att hantera våra rekryteringar i samt ett större gehör för den utveckling som vårt företag behöver. Vi ville inte heller lägga så mycket tid på att få hjälp kring systemet som vi var vana vid sedan tidigare.

Lösning

Workbuster har en självinstruerande och enkel layout vilket har minskat vårt behov av användarstöd. Om det är en lösning vi saknar så arbetar Workbuster för att hitta en lösning på den.

Resultat

”Vi är supernöjda! Det har aldrig varit några problem. Vi får alltid snabb och professionell hjälp och våra önskemål tas väl om hand.”


spendrups_1

Utmaning

Vi hade som krav att det skulle vara användarvänligt för rekryterande chef och kandidat. Systemet skulle vara anpassat till flera webbläsare för att alla ska söka jobb oavsett webbläsaren. Det var även viktigt att systemet kunde kopplas till våra övriga system. Rekryteringsverktyget skulle hantera båda interna och externa rekryteringar samt behörigheter helt enligt våra krav. Men grundkravet var dock att systemet skulle underlätta administration av rekryteringsprocessen.

Lösning

Vi valde Workbuster eftersom Workbuster var problemlösningsorienterad och att systemet gick att anpassa efter vårt krav och behov.

 

Resultat

Workbuster stödjer vår rekryteringsprocess och förenklar arbetet för alla involverade.  Systemet hanterar behörigheter helt enligt våra krav. Förbättrad jobbsökarportal på extern hemsida för kandidaterna och ökar möjligheten till en bättre matchningsprocess. Bra IT-support. Tar emot förbättringsförslag från kunden.

 


Boka demo

Kul att du vill se hur Workbuster kan förenkla arbetet i din organisation! Fyll i kontaktformuläret nedan så tar vi kontakt med dig. Du kan även ringa oss på 08 – 580 807 30 eller skicka e-post till info@workbuster.se

Boka demo