Stödsystem för Kompletterande aktör

Boka demo

Kul att du vill se hur Workbuster kan förenkla arbetet i din organisation! Fyll i kontaktformuläret nedan så tar vi kontakt med dig. Du kan även ringa oss på 08 – 580 807 30 eller skicka e-post till info@workbuster.se

Boka demo

Kompletterande aktör

För dig som är kompletterande aktör inom Arbetsförmedlingens program kan vi erbjuda ett populärt webbaserat stödsystem som med hög säkerhet hanterar hela processen från deltagarhantering, uppföljning till ekonomi. Vi har bland annat fullt stöd för Stöd och matchning, Grundläggande moduler, Introduktion till arbete, Yrkessvenska samt alla andra KDV-baserade program.

Registrering av deltagare

Registreringen av nya deltagare kan antingen ske manuellt av coachen eller automatiskt genom att skanna in besluten direkt från Arbetsförmedlingen. Ni kan även låta deltagaren själv registrera sig via deltagarportalen.

Deltagarprofiler

Deltagarprofilen innehåller information som underlättar jobbet som coach, lots eller lärare. Grunduppgifter, kunskapsprofiler, bakgrund, sökta jobb, anteckningar, närvaro och deltagarstatus.

Daganteckningar

Daganteckningar eller minnesanteckningar förs på en enskild deltagare eller på en grupp av deltagare. Varje anteckning kan ha en påminnelse för uppföljning som ni kan koppla till er e-postklient.

“Vi upplever Workbuster som mycket flexibla, serviceminded och snabba med svar/lösningar.”

Anna Ålander, Rekryteringskonsult, eWork

Deltagarkontakt

Håll kontakten med en eller flera deltagare via e-post eller SMS. All kontakt loggas för att ni enkelt ska kunna se vem som har fått vilken information och när.

Dokument

Systemet lagrar deltagarens dokument på ett säkert sätt.  Innehållet i dokumenten blir sökbart och hjälper er att göra urval och hitta kandidater i framtiden.

Närvaro

Det är lätt för er medarbetare att hantera och registrera närvaron, på den enskilda deltagaren eller för en hel grupp. Du får tydliga och överskådliga närvarorapporter och kan agera på avvikelser i god tid.

“Vi fick mer ordning och reda. Vi blev mer effektiva i vårt arbetssätt.”

Therese Rolandsson, Rekryteringskonsult, Qtym

Checklistor

Dynamiska checklistor där ni själva bestämmer innehållet hjälper er att kvalitetssäkra deltagarens upplevelse hos er. Exempelvis håller ni enkelt reda på vilka kandidater som gått en viss kurs eller fått ett specifikt material.

Ersättningsmodeller

Systemet hanterar idag de flesta ersättningsmodeller som AF, kommuner och andra aktörer använder sig utav. Vi strävar hela tiden efter att komplettera med nya program för att vara så heltäckande som möjligt. Ersättningsmodellerna följe de regler och krav som finns uppsatta i avtalen så att coachen inte behöver lära sig avtalen.

Vi har bland annat stöd för:

  • Stöd och matchning
  • ITA (Introduktion till arbete)
  • Grundläggande Moduler
  • Yrkessvenska
  • Yrkesutbildning
  • Alla program där ni får periodiskersättning (vecka/månad)
  • TRR Trygghetsrådet

Saknar vi just ert program i listan ovan? Hör då gärna av er till oss – vi har det säkerligen redan inlagt.

“Vi är supernöjda! Det har aldrig varit några problem. Vi får alltid snabb och professionell hjälp och våra önskemål tas väl om hand.”

Matilda Eriksson, HR-Specialist, Casino Cosmopol

Kvalitetssäkring

Workbuster ger era medarbetare full koll på sina deltagare. De får påminnelser om att lämna in gemensam planering, månadsrapporter och slutredovisningar. Verktyget ser även till att ni inte missar uppföljning av deltagaraktivitet såsom jobb och utbildning.

Som administratör får du en överlägsen bild över läget. Du ser aktuell och kommande beläggning på respektive medarbetare. Du kan på en övergripande nivå säkerställa att alla medarbetare levererar enligt ert avtal.

Effektivt

Workbuster är fullt av funktioner som gör det lättare för dig som administratör. Du kan t ex läsa in utbetalningsfilerna från Arbetsförmedlingens webbstöd direkt i Workbuster för att bocka av att ni fått rätt ersättningar. Du kan ta fram rapporter som visar vilka deltagare som behöver åtgärdas och vilken åtgärd de behöver för att ni ska följa det avtal denna är inskriven i.

Säkerhet

När ni behandlar känsliga uppgifter är det viktigt att säkerheten är hög. Det är av hög vikt att deltagarinformationen inte sprids till obehöriga utanför eller inom företaget. I Workbuster sker all datatrafik krypterad samt att inloggning sker med e-legitimation, tex BankID.