Om oss - Workbuster

Boka demo

Kul att du vill se hur Workbuster kan förenkla arbetet i din organisation! Fyll i kontaktformuläret nedan så tar vi kontakt med dig. Du kan även ringa oss på 08 – 580 807 30 eller skicka e-post till info@workbuster.se

Boka demo

Om oss

Workbuster AB startade sin verksamhet 2007 och har sitt säte i Stockholm. Hos oss så får ni ett personligt bemötande i alla frågor och ett högt engagemang för att tillmötesgå era krav och lösa era problem. Workbuster har haft en stark utveckling sedan starten och konkurrerar idag med aktörer vars system både har haft en längre tid på marknaden samt har en större bakomliggande organisation.

Enkelt

Workbuster strävar alltid efter att göra det lättare för dig och för dina kandidater. Traditionella rekryteringsverktyg har lagt en stor börda på kandidaterna med långa och krångliga registreringsförfaranden. Workbuster har tagit fram en teknik som underlättar för kandidaten att söka en tjänst och- eller lägga till sig till er kandidatbank utan att behöva skapa ett konto och de kan använda sina befintliga brev och CVn. Allt utan att du förlorar den sökbarhet och enkelhet som behövs för att få ett bra och effektivt stöd i rekryteringsprocessen.

Effektivt

Kan något göras bättre, då gör vi det. Workbuster har alltid en öppen och nära dialog med våra användare för att bygga bort flaskhalsar, onödiga steg och ta fram förenklingar. I och med att Workbuster är ett helt webbaserat system kan vi snabbt får ut förbättringar till systemet utan att det kostar dig varken tid eller pengar.

Personligt

Hos oss får du en personlig kontakt som känner personligt ansvar för dig som kund. Alla som arbetar på Workbuster kan systemet utan och innan och kan svara på dina frågor direkt eller lösa ett problem så fort det uppkommer.