Rekryteringsverktyg & rekryteringssystem från Workbuster

Boka demo

Kul att du vill se hur Workbuster kan förenkla arbetet i din organisation! Fyll i kontaktformuläret nedan så tar vi kontakt med dig. Du kan även ringa oss på 08 – 580 807 30 eller skicka e-post till info@workbuster.se

Boka demo

Rekryteringsverktyg

Workbuster är ett rekryteringsverktyg som erbjuder hög flexibilitet för att passa in i era befintliga processer. Karriärdelen integreras helt på er webbplats och anpassas efter ert företags grafiska profil. Vårt rekryteringssystem är utvecklat för att förenkla och ge ett effektivt stöd i rekryteringsprocessens alla delar.

Boka demo

Urval & Screening

Som hjälp i ert urval kan du vid registreringstillfället ställa frågor till kandidaten och poängsätta svaren så att du snabbt ser om de uppfyller de meriter och krav som ställer för tjänsten. Vill ni förfina urvalet ytterligare erbjuds screeningtester så att ni ser att kandidaten t ex har den personlighet ni efterfrågar.

Matchningsverktyg

I Rekryteringssystemet hittar ni snabbt och smidigt sätt hittar ni rätt kandidat till rätt tjänst med hjälp av effektiva och enkla sökningar. Kommunicera med kandidaterna med hjälp av personliga matchmejl eller SMS. Sökningen kan utökas så att ni även söker igenom potentiella kandidater i sociala medier.

Karriärsida

En egen karriärsida helt integrerad på er hemsida där ni kan lysa ut tjänster, ta emot ansökningar samt låta kandidaterna hantera sina profiler. Karriärsidan designas så att den passar väl in på er hemsida. Fördelarna är att kandidaten inte lämnar er sida när de bläddrar bland era tjänster eller skickar in ansökan.

Här är några av våra kunders karriärsidor:

 

“Vi är supernöjda! Det har aldrig varit några problem. Vi får alltid snabb och professionell hjälp och våra önskemål tas väl om hand.”

Matilda Eriksson, HR-Specialist, Casino Cosmopol

Platsannonsering

Ni kan hantera alla era platsannonser direkt ifrån rekryteringssystemet. Ni ser varifrån ansökningarna kommer så att ni kan se vart annonseringen ger bäst resultat.

“Vi upplever Workbuster som mycket flexibla, serviceminded och snabba med svar/lösningar.”

Anna Ålander, Rekryteringskonsult, eWork

Samarbetsplattform

Bjud in dina kollegor till rekryteringsverktyget och gör urvalet tillsammans. Du som administratör begränsar dem till de delar ni vill att kollegorna ska se och vad de ska kunna bidra med.

Hanterar tester

I vårt rekryteringssystem kan ni arbeta med några av marknadens ledande testverktyg. Välj om ni vill använda testen som screening eller testa de kandidater som uppnår era uppsatta krav. Testresultaten presenteras överskådligt och för de som inte har behörighet att se testresultaten får det istället en tydlig signal om de klarar den cut-off nivå ni satt på testet.

Search

Addera kandidater direkt till rekryteringsverktyget antingen manuellt eller direkt från dina LinkedIn kontakter. Du får överskådliga och interaktiva listor som underlättar arbetet när du kontaktar kandidaterna. Med några få knapptryck flyttar du över de kandidater som är intresserade till de tjänster du vill tillsätta.

“Workbuster gör det lättare för alla involverade parter i vårt bolag att hantera sina rekryteringar mer effektivt så väl som att kunna återkoppla snabbare och bättre till kandidaterna.”

Martina Norberg, HR-ansvarig, Betsson